סגל החוג לריפוי בעיסוק הציגו מחקרים בכנס השנתי של ה-AOTA בפילדלפיה

1 במאי 2017

סגל החוג לריפוי בעיסוק, הקריה האקדמית אונו, השתתפו בתחילת חודש אפריל בכנס השנתי של ה- American Occupational Therapy Association) AOTA) שהתקיים בפילדלפיה, ארה"ב. בכנס ציינו 100 שנה למקצוע הריפוי בעיסוק בארה"ב עם התבוננות לאחור ומבט לעתיד.

המחקרים אותם הציגו בכנס:

• ד"ר נעמי פרזיגר, ראש החוג לריפוי בעיסוק, הציגה מחקר בנושא-
    Assessment of Gaze Responses of Children with Cerebral Palsy and Cerebral Visual Impairment: Implementation of a Computerized Video Coding System
  • ד"ר אורית להב, סגנית ראש החוג לריפוי בעיסוק, וד"ר שירה ילון-חיימוביץ הציגו מחקר על קורס מעורבות חברתית (מרח"ב) בקרב סטודנטים בשנה א' בחוג לריפוי בעיסוק-
    Interpersonal social responsibility effects on student's professional development: a longitudinal study
  • פרופ' נעמי כץ, ראש מכון המחקר למקצועות הבריאות, ד"ר אפרת סלוניקיו, הקריה האקדמית אונו וד"ר עינת גל, אוניברסיטת חיפה, הציגו את תכנית רואים רחוק.

ד"ר נעמי פרזיגר, ראש החוג לריפוי בעיסוק, הקריה האקדמית אונו, חזרה מלאת גאווה בעשייה של הקריה האקדמית אונו. הקריה האקדמית אונו נמצאת בחוד החנית מבחינת ההוראה והמחקר בתחום הריפוי בעיסוק.

ד"ר נעמי פרזיגר בכנס השנתי של ה-AOTA בפילדלפיה, ארה"ב.