קבוצת זאפה בשיתוף בית הספר למוסיקה ע”ש ג’ונתן ווהל, הקריה האקדמית אונו גאים להכריז על ועידת המוסיקה הבינלאומית השניה שתתקיים בין התאריכים 27 – 26 באפריל 2017, בקמפוס קרית אונו.

לאחר ההצלחה הכבירה של ועידת המוסיקה הבינלאומית הראשונה, שהתקיימה בשנה שעברה בקריה האקדמית אונו בשיתוף עם זאפה, אנו שמחים להכריז על קיומה של ועידה שניה.

בהשתתפות: אביב גפן, שלומי שבן, אסף אמדורסקי, קופי אפללו, אורי זך, ארקדי דוכין, סקאזי, רותם כהן, דורון מדלי, ג’ורדי, נוי אלוש, נדב רביד, מיכאל תפוח, אנדרס ברטה, מארק בונה (פסטיבל Sziget), שוקי וייס, רונית ארבל, Bamet ,Echo&Tito ,The Paz Band, עומר נצר, סיוון טלמור, שמעון פרנס, יוריק בן דוד (מנכ”ל אקו”ם), דלית רצ’סטר (גלגלצ), נעמה חן (eco99fm), ועוד רבים…

לרשימת המשתתפים המלאה באתר ועידת המוסיקה הבינלאומית אונו
במהלך ימי הועידה יתקיימו כיתות אמן של אמנים מרכזיים, הופעות חיות של מיטב האמנים ופאנלים בהשתתפות אורחים מתעשיית המוזיקה הבינלאומית, אנשי מפתח מתעשיית המוזיקה הישראלית, אמנים ותיקים וצעירים ועיתונאי תרבות בכירים. הפאנלים ידונו בנושאים שונים: השלכות האינפלציה בהפקות בינלאומיות על תעשיית המוסיקה הישראלית, ההווה והעתיד של “האנשים שמאחורי השירים” בעידן ה-singer-songwriters, איך קובעים ומבחינים מה ומי הם ה’דבר הגדול הבא’, כיצד אמנים צעירים יכולים לכבוש קהל, כיצד תחנות הרדיו משתמשות בכלים דיגיטליים כדי לנצח את האינטרנט ועוד.

לו”ז
יום רביעי ה-26.04.2017
10:30 – דברי פתיחה: ד”ר יהודה כהן, מנהל בית הספר למוסיקה ע”ש ג’ונתן ווהל, הקריה האקדמית אונו.

כיתת אמן מעשית- אסף אמדורסקי ושלומי שבן – מקשיבים למוסיקאים צעירים.

12:30 – אנחנו על המפה.

14:00 – מאחורי השירים.

15:30 – הדבר הגדול הבא.

17:00 – כיתת אמן מעשית- ג’ורדי.

18:00 – שואוקייס זאפה איסתא מיוזיק & פסטיבל Sziget.

21:00 – הופעה של אמיר דדון (בתשלום).

יום חמישי ה-27.04.2017
10:30 – בית הספר למוסיקה.

12:00 – על קו הזינוק.

13:30 – קול העתיד.

15:00 – קיבוץ גלויות.

16:15 – כיתת אמן מעשית- ארכדי דוכין.

17:30 – כיתת אמן מעשית- סקאזי.

18:30 – שואוקייס זאפה איסתא מיוזיק & פסטיבל Sziget.

21:00 – הופעה של עידן רפאל חביב (בתשלום).

SHOWCASE
בכל יום יתקיימו שואוקייס של הפסטיבל האירופאי הענק Sziget, במסגרתם יתקיימו הופעות של אמנים ישראליים ולהקות ישראליות, ותיבחר ע”י נציג הפסטיבל, להקה אחת שתזכה להופיע על הבמה האירופאית בפסטיבל Sziget 2017 שיתקיים בבודפשט בחודש אוגוסט.

הופעות חיות
26.04.2017 בשעה 21:00 הופעה של אמיר דדון (בתשלום) – לרכישת כרטיסים לחצו כאן
27.04.2017 בשעה 21:00 הופעה של עידן רפאל חביב (בתשלום) – לרכישת כרטיסים לחצו כאן
איפה נרשמים?
הכניסה לועידת המוסיקה הבינלאומית אונו הינה ללא תשלום ומותנית בהרשמה מראש באתר (מספר המקומות מוגבל).

איפה זה קורה?
הקריה האקדמית אונו, רח’ צה”ל 104, קרית אונו.

לאתר ועידת המוסיקה הבינלאומית אונו