שלוש סיבות טובות ללמוד אצלנו

התוכנית נבנתה בשיתוף משרד השיכון והבינוי.
בוגרי המסלול ייהנו משלוש תעודות אטרקטיביות: תעודת ייעוץ משכנתאות, רישיון תיווך (בכפוף לעמידה במבחן חיצוני של משרד המשפטים), תעודת ייזום וניהול נדל"ן (תעודה פנימית).
המעוניינים יוכלו להמשיך ולהשלים לימודי שמאות מקרקעין, בתוך שני סמסטרים נוספים בלבד.

מה קורה בשלב שאחרי הלימודים

חי גאליס
מנכ"ל ביג
"בשוק כל כך תחרותי, מצד אחד, וכל כך מתחדש מצד שני, אתה חייב להיות הכי טוב ועם ארגז הכלים הכי מגוון ומקצועי. אין לי ספק שבאונו, קיבלתי את זה!"
גם אני בוגר אונו
נדל"ן הוא אחד התחומים במדינת ישראל שמגלגלים הכי הרבה כסף. אני שמח שהקריה האקדמית אונו הרימה את הכפפה ועושה סוף סוף סדר ובנתה תכניות לתואר ראשון עם התמחות בנדל"ן. יש המון מומחיות בתחום שלנו והמון מקצועיות וצריך ללמוד את הדברים האלו בצורה סדורה לפני שניגשים למלאכה.
עמיר שאלתיאל יו"ר קבוצת אלדר

מה תלמדו

תחום הנדל”ן מציע לכרישים ששוחים בו צמיחה משמעותית, לצד פוטנציאל רווחי והזדמנויות עסקיות. עם זאת זהו תחום סבוך מאוד, המחייב ידע מקצועי במספר רב של תחומים: ניהול, ייזום, ביצוע תכנון, משפט, שיווק ועוד.

מסלול ההתמחות בנדל”ן יעניק לך את כל הכלים המקצועיים להשתלב בעסקי הנדל”ן. כבוגר ההתמחות תוכלו לעסוק הן כשכירים במספר רב של תחומים (בנקים, חברות ייזום, חברות מלוות, ניהול פרויקטים, שיווק פרויקטים ועוד), והן כעצמאי בתחום ייזום הנדל”ן, ייעוץ משכנתאות, תיווך וכדומה. מרבית החברות העוסקות בנושא, מחפשות אנשי מקצוע המכירים את היטב את ההיבטים השונים של המקצוע.

בין נושאי הלימוד: בניית תכנית עסקית לפרויקט נדל”ני, מיסוי מקרקעין, שרשרת הייצור של דירת מגורים, יזמות מקרקעין והתחדשות עירונית, ניתוח סיכונים בעסקאות נדל”ן, יזמות נדל”ן בין לאומית, קבוצות רכישה ומכרזים, קריאת תכניות בנייה ועוד.

אני מאמין
"בית הספר לנדל"ן קם מתוך התפיסה שצריך למקצע את העוסקים בתחום הנדל"ן. זהו תחום עם הרבה מאוד הזדמנויות והשילוב של מרצים מומחים בתחומם, עבודה משותפת עם משרד הבינוי והשיכון ותעודות המקצוע הופכים את התכנית למעשית ורלוונטית לרבים
ד"ר חיים זיכרמן ראש בית הספר לנדל"ן

ימי לימוד ומיקום

ירושלים
מחזור נובמבר 2019 מסלול ערב ימים ב׳, ה' תרגול מתוקשב ומעשי: יום ו'
קרית אונו
מחזור נובמבר 2019 מסלול ערב ימים א׳, ג' תרגול מתוקשב ומעשי: יום ה'

מה נדרש כדי להתקבל

• תעודת בגרות מלאה בממוצע בגרות משוקלל התואם את דרישות הקבלה בפקולטה הרלוונטית.
  • ציון של מבחן סיווג רמה באנגלית (מבחן אמי”ר או מבחן אמיר”ם או ציון פסיכומטרי).
  • ראיון אישי עם איש הסגל האקדמי.

רוצה לדעת עוד?