בית הספר למוסיקה הקריה האקדמית אונו בניהולו של ירון גוטפריד

יום הווקאל הבינלאומי

יום ראשון 7.5

סטודנטים, זמרים ואורחים יקרים לרגל יום הווקאל הבינלאומי, Ono Music מזמינים אתכם לסדרת סדנאות ומופעים על טהרת האמנות הקולית

כניסה בהרשמה מראש

16:15-17:45 – סדנת ביצוע יצירה ישראלית בהנחיית רפי קדישזון

שיעור פתוח לקהל. הצגת עיבודים מקוריים של סטודנטים לשירים שונים מתוך רפרטואר הזמר הישראלי לדורותיו.

הסטודנטים יקבלו פידבק על הופעתם, כולל התייחסות לאספקטים של עיבוד וביצוע ממנחה הסדנא, המלחין והמעבד, רפי קדישזון, ומעדינה פלדמן, ראש מסלול שירה ופרפורמנס.

18:00-19:30 – כיתת אמן עם הזמר, המלחין והכותב ארקדי דוכין

ארקדי דוכין בשיחה מוסיקלית ואישית על תהליך היצירה, החיבור שבין הטקסט לזמר ומציאת הקול האישי בתוך העיבוד.

19:30-20:15 הפסקה | כיבוד ושתיה במרפסת בית הספר

20:15-21:30 – מופע של קוינטה וחצי. הרכב אקפלה ישראלי עטור שבחים במופע מרתק שבו נחשף המנעד העצום הקיים במיתרי הקול.

ההרכב יבצע עיבודים לשירי היוצרים הישראלים הבולטים – אריק אינשטיין, יוני רכטר, דני סדנרסון ועוד – לצד חומרים מקוריים.

חברי ההרכב: דורון בן-עמי (טנור), ירדן כהן-ברוש (מצו-סופרן), ארז טל (טנור וביטבוקס), רביב לייבזירר (בס), ניצן אופיר (סופרן) ובר כהן (אלט)

הכניסה בהרשמה מראש (ללא עלות)

אולם דגנית 19, בניין 6, בית הספר למוסיקה הקריה האקדמית אונו רחוב צה”ל 104, קריית אונו

להרשמה לחצו כאן