לראשונה: תואר אקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה, מיועד לאנשים שרוצים להשתלב בתעשיית המזון והמשקאות – ביזמות וניהול מסעדנות וחיי לילה, לדוגמה: לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק/פאב, בליווי קבוצות מסעדנים וחיי לילה מובילות.
המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות, ייעוץ וניהול עסקי קולינריה בארץ ובאירופה. לשעבר, המנהל הקולינרי והשף הראשי בחברת CBC – טרה, קוקה קולה. וכיום בעלים של חברת B.I.S ומנהל פורום מזון, משקה ופודטק בלשכת המסחר ישראל-יוון.
במסגרת הלימודים, ישולב סיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון.
בין הקורסים:
שנה א'
שנה ב'
שנה ג'
למידע על מכינות קדם אקדמיות – לחצו כאן.
בין המרצים: