הקריה האקדמית אונו שמה לעצמה למטרה לשנות את פני החברה בישראל ולהתמודד עם אתגרים מרכזיים של החברה הישראלית, תוך מתן פתרונות ייחודיים ומעניינים, חיבור וגישור בין ישויות, דתות, אמונות, יכולות, קצוות, פריפריה, עלייה, צבא ועוד.
 
לפיכך היא מקדמת פרויקטים חברתיים רבים ביניהם: תכנית לקידום עולי אתיופיה, קמפוס נפרד לציבור החרדי וכיתת מנהיגי ארבעת הדתות- הראשונה בישראל  לתואר ראשון במשפטים.
כמו כן, מפעילה מערך מלגות נרחב לטובת הסטודנטים.
 
תכניות וחזון שנכתבו בישראל בשנים האחרונות הצביעו על הרחבת ההשתתפות בשוק העבודה כתשתית שעליה חייבת להתבסס החברה בישראל. הצבת אדנים של שוויון תעסוקתי  הוא האתגר הגדול הממתין לנו.
 
דו"ח אונו 2009 המונח לפניכם מבקש להיות אבן דרך קבועה שתצביע על הטעון תיקון ותעודד מעסיקים להרחיב את שורות עובדיהם, להסיר מחיצות ולקבל את העובד המקצועי ביותר, ללא קשר למקום ממנו בא, לתרבותו או לצבע עורו.
 
לצפייה בעיקרי הדו"ח לחצו כאן
לצפייה בדו"ח אונו המלא – לחצו כאן