8 ביוני 2009
 
דוד אבנר מנכ"ל חברת פרטנר השתתף בשבוע שעבר בטקס חלוקת תעודות הצטיינות לסטודנטים למינהל עסקים ומשפטים. בטקס השתתפו פרופ' משה בן חורין- הרקטור, פרופ' דודי שוורץ- דיקאן הפקולטה למשפטים ומשנה למנכ"ל ופרופ' שמואל האוזר- דיקאן הפקולטה למינהל עסקים.
 
פרופ' משה בן חורין, רקטור הקריה האקדמית אונו אמר כי מצוינות מעידה על תפיסת עולם. אמנם בדרך להצלחה ולמצוינות יש בדרך כלל מפלות ומפחי נפש, אך מצוינות מאופיינת על ידי התמדה, דבקות במטרה וביטחון בהצלחה שבסוף הדרך.
 
פרופ' שמואל האוזר, דיקאן הפקולטה למנהל עסקים בירך את המצטיינים ואמר כי בתקופה הנוכחית של המשבר הכלכלי העולמי נשמעת ביקורת על עולם האקדמיה.  יש הטוענים כי החשיבה האקדמית כשלה. אקדמיה, אמר האוזר, אינה חוג העשרה, ואינה צריכה לספק תפריטי פעולה, תפקידה לעורר לחשיבה המספקת כלים לחשיבה עמוקה.
 
פרופ' דודי שוורץ איחל למצטיינים שתחושת החסר המאפיינת מצטיינים תלווה אותם לאורך החיים , משום שזוהי תחושה המובילה לשאיפה לשלמות. מיכל שפירא, ראש ההתמחות בפרסום העלתה זיכרונות מהתקופה בה עבדו ביחד ואמרה  שהרושם הראשוני שהיה לה מאבנר, כי אם רוצים לעבוד איתו, רצוי מאד להצטיין.
 
אבנר שעלה לדבר לאחר הברכות של הפרופסורים למשפטים ולמינהל עסקים, אמר  כי מצטיינים בעיניו הם אלו המשקיעים את מירב המאמצים לאורך הדרך, בראייה קדימה, ולאו דווקא אלו המרכזים מאמצים רבים בפרויקט אחד.