ד"ר ענאן אבו סאלח ח'ואלד

מרצה בפקולטה למדעי הרוח והחברה

יצירת קשר

אודות

ד”ר ענאן אבו סאלח ח’ואלד היא מרצה בפקולטה למדעי הרוח והחברה ורכזת קורסים תואר שני. ענאן הייתה עובדת סוציאלית במחלקות הרווחה למשך 11 שנים בתפקידים שונים (עו”ס נערות במצוקה, רכזת בית חם לנערות, עו”ס נשים ואינטיק, פקידת סעד לחוק הנוער, עו”ס כוללני), מדריכה לחינוך מיני, עו”ס ומטפלת בילדים ונוער בסיכון המסודרים במסגרות חוץ ביתיות, מנהלת התכנית הלאומית לילדים ובני נוער בסיכון, מדריכת צוותים ואנשי מקצוע, מופלת CBT ומדריכת הורים.

השכלה

B.A
Social Worker, Ben-Gurion University
M.A
Social Worker, Tel Aviv University
Ph.D
Social Worker, Hebrew University of Jerusalem

תחומי הוראה

ילדים ונוער בסיכון, נערות במצוקה, מחקר איכותני, אלימות בקרב נערות ונערים בסיכון (פגיעות מיניות), הנחיית קבוצות, מגדר, מוגבלויות, פסיכולוגיה חברתית והתפתחותית, הגוונה ארגונית, הנגשה ארגונית, פסיכופתולוגיה, סמינריונים (נוער בסיכון, הכלה והשתלבות, חינוך בלתי פורמלי).

תחומי מחקר

אלימות בחברה הערבית ובמיוחד בקרב נערות במצוקה, מגדר, ילדים ונוער בסיכון, חברה רב תרבותית, נערות בסיכון.