הקמת עסק בתחום המזון זה לא עניין פשוט – להצליח ולצמוח בתעשייה הזו דורש ידע וכלים שמובילים להצלחה. התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה מציעה את הפתרון: תואר ראשון (B.A) שיספק לכם את הידע הנחוץ להגשמת החלום!
אם אתם חולמים לפתוח מסעדה, בית קפה, פוד טראק או פאב – זו ההזדמנות שלכם ללמוד איך לעשות זאת נכון. התואר נבנה במיוחד עבור מי שמעוניינים להשתלב ולהוביל בתחום המסעדנות, חיי הלילה, ותעשיית המזון והמשקאות כולו.
התכנית מלווה על ידי נבחרת מנטורים הכוללת שפים וקונדיטורים מהמובילים בארץ, בהם שף מושיק רוט, שף רז רהב, אסטלה ועוד, שישתפו מניסיונם ויעניקו לכם תובנות וכלים מעשיים מעולם האמיתי.
בנוסף, אתם תהנו מליווי מקצועי של השף ברק חי חורש, מומחה בעל ניסיון עשיר ביזמות וניהול קולינרי בארץ ובאירופה, ומי שכיהן כמנהל הקולינרי בחברות מובילות. היום הוא מייסד חברת B.I.S ומנהל פורום מזון ומשקאות בלשכת המסחר ישראל-יוון.
בתוך מסגרת הלימודים, תקבלו הזדמנות יוצאת דופן לצאת לסיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון, וללמוד מהמקורות המובילים את התחום בעולם.
אז למה אתם מחכים? הצטרפו לתוכנית שלנו ותהפכו את החלום שלכם למציאות!
בין הקורסים:
בין המרצים: