אילת ברק-נחום

ד"ר ברק-נחום אילת

ראשת התוכנית מדריך בישול טיפולי בפקולטה למדעי החברה וראשת תחום טיפול בבישול במסגרת לימודי המשך למטפלים ואנשי חינוך

יצירת קשר

אודות

עובדת סוציאלית Phd ומטפלת בבישול. מפתחת וחוקרת את המטבח כמרחב טיפולי, מלמדת ומטפלת בקליניקה.

השכלה

בית הספר לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל, אונ' ת"א Phd

תחומי הוראה

טיפול בבישול, מדריך בישול טיפולי, מבוא לפסיכולוגיה, סמינר הגוף במרחב הטיפולי בישולי.

תחומי מחקר

טיפול בבישול, מודעות סומאטית, ארוחה משפחתית, טיפול בטראומה ומשבר, חוסן.