הגיע הזמן לקחת את החלום שלכם צעד קדימה!

מפגש מתעניינים לתואר ראשון במנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה

יום רביעי 27.11
בשעה 17:30
בקמפוס החדש בצומת סביון

הקמת עסק בתחום המזון זה לא עניין פשוט – להצליח ולצמוח בתעשייה הזו דורש ידע וכלים שמובילים להצלחה. התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה מציעה את הפתרון: תואר ראשון (B.A) שיספק לכם את הידע הנחוץ להגשמת החלום!

אם אתם חולמים לפתוח מסעדה, בית קפה, פוד טראק או פאב – זו ההזדמנות שלכם ללמוד איך לעשות זאת נכון. התואר נבנה במיוחד עבור מי שמעוניינים להשתלב ולהוביל בתחום המסעדנות, חיי הלילה, ותעשיית המזון והמשקאות כולו.

התכנית מלווה על ידי נבחרת מנטורים הכוללת שפים וקונדיטורים מהמובילים בארץ, בהם שף מושיק רוט, שף רז רהב, אסטלה ועוד, שישתפו מניסיונם ויעניקו לכם תובנות וכלים מעשיים מעולם האמיתי.

בנוסף, אתם תהנו מליווי מקצועי של השף ברק חי חורש, מומחה בעל ניסיון עשיר ביזמות וניהול קולינרי בארץ ובאירופה, ומי שכיהן כמנהל הקולינרי בחברות מובילות. היום הוא מייסד חברת B.I.S ומנהל פורום מזון ומשקאות בלשכת המסחר ישראל-יוון.

בתוך מסגרת הלימודים, תקבלו הזדמנות יוצאת דופן לצאת לסיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון, וללמוד מהמקורות המובילים את התחום בעולם.

אז למה אתם מחכים? הצטרפו לתוכנית שלנו ותהפכו את החלום שלכם למציאות!

בין הקורסים:

  • יזמות קולינרית
  • היסטוריה של המזון בארץ ובעולם
  • ניהול השירות
  • חדשנות ויצירתיות בעסקים
  • קורסים מעשיים בפטיסרי ובולונז׳רי – שף-קונדיטורית אסטלה
  • בישול מסורתי וחדשני – דן גורמה
  • אסטרטגיה עסקית
  • חדשנות וניהול מזון – פודטק
  • דיני עבודה
  • שיווק וניהול מותג

בין המרצים:

  • מושיק רוט – שף בכיר
  • רז רהב – שף בכיר
  • אסטלה – שפית/קונדיטורית ושוקולטיירית מהידועות בישראל, מייסדת ומנהלת בית הספר הגבוה לאפייה וקונדיטורה.
  • עידו פיינר – שף ובעלים של המסעדות “רוברה וינצ’י”, “עמק בראסרי” ו- “רוברטה’ס בורגר”.
  • אמרי בריל – שף, בוגר לימודי קולינריה גבוהה בקורדון בלו בלונדון, שף ובעלים של קייטרינג “חמש” הבוטיקי, מסעדת “יצחק ויהודה”, פודטראק “הקבינה אוכל רחוב” ויועץ לרשתות מזון ומסעדות.
  • ד”ר רזיאל (רז) חממי – מומחה פודטק
לחצו כאן להשארת פרטים

היתרונות בלמידה אצלנו

#1
לימודים בהובלת שף ברק חי חורש, עם ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה
#2
קורסים מעשיים אשר יסייעו לך לשגשג בתעשיית המסעדנות והיזמות
#3
הזדמנות לסיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון כחלק מהלימודים
שף ברק חי חורש, מנהל מקצועי
"בתוכנית הייחודית שלנו ביזמות וניהול עסקי קולינריה, אנחנו מעניקים לסטודנטים את הכלים והמיומנויות הנדרשים להשתלב בתעשיית המסעדנות ולהפוך ליזמים מובילים. באמצעות קורסים מעשיים וחדשניים, והדרכה ממומחים, נבנה יחד את דור העתיד של השפים והיזמים בישראל."
לחצו כאן להשארת פרטים