לתושבי הצפון החולמים ללמוד סיעוד בצפון – זו ההזדמנות שלכם להגשים חלום וללמוד סיעוד. הקריה האקדמית אונו שמחה לבשר על פתיחת שלוחה של לימודי סיעוד בצפון. בואו ללמוד מקצוע אקדמי, עם תואר יוקרתי, בתכנית שאושרה על ידי המועצה להשכלה גבוהה וזוכה למחמאות והערכה בקרב סטודנטים ואנשי מקצוע .

הלימודים יתקיימו בבית הספר לסיעוד שליד בית החולים האנגלי בנצרת ויאפשרו לך ללמוד בקרבת מקום מגורייך ולרכוש תואר אקדמי ומקצוע לחיים.

אם תמיד חלמת על קריירה עם משמעות, ואתה מעניין אותך להשתלב בתפקיד שכולו שליחות ועשייה למען האחר – תואר ראשון בסיעוד הוא המסלול עבורך. סיעוד הוא אחד המקצועות המבוקשים במערכת הבריאות בישראל – אחיות ואחים מוסמכים תופסים מקום מרכזי בטיפול בחולה ומהווים חלק בלתי נפרד מהצוות הטיפולי, לצד הרופאים.

תואר ראשון בסיעוד .B.S.N הוא תואר מדעי המעניק בנוסף (לאחר מעבר מבחן רישוי) גם תעודה מקצועית של אח/ות. לימודי הסיעוד מאפשרים להשתלב בתפקידי סיעוד רבים ומגוונים – פנימית, כירורגיה, מיילדות, ילדים, בריאות הנפש, רפואה ראשונית ועוד. בואו ללמוד ממיטב המרצים והמרצות בתחום הסיעוד ולרכוש ידע ומיומנויות לטיפול במצבים רפואיים שונים הנדרשים במערכת הבריאות.

התכנית הייחודית שלנו כוללת בנוסף ללימוד הסיעוד גם לימודי תעודה לבחירה: פיתוח תוכן דיגיטלי  או אימון לבריאות. התעודות המעניקים לסטודנטים ערך מוסף בעבודתם כאחים.ות, בהתנהלות מול מטופלים וצוותים רפואיים כאחד.

בואו ללמוד ממיטב המרצים והמרצות בתחום הסיעוד בישראל ובעולם .

בין הכלים שתרכשו בתואר:

• מיומנויות תקשורת בין אישית לקידום קשר טיפולי בין אחות למטופל
  • כלים לקבלת החלטות קליניות לטיפול בטוח ואיכותי ממוקד מטופל
  • מיומנויות ניהול, מחקר והיכרות רחבה עם מערכת הבריאות

מבין הקורסים הנלמדים:

קורסים במדעי החברה: פסיכולוגיה, פסיכולוגיה התפתחותית, כלכלת בריאות ומערכת הבריאות בישראל

קורסים במדעי החיים: כימיה וביוכימיה, אנטומיה ופיזיולוגיה, מבנה התא ופתולוגיה, מיקרוביולוגיה, גנטיקה ורפואה מותאמת אישית, פרמקולוגיה, אמבריולוגיה וטרטולוגיה, תזונה, מבוא לאפידמיולוגיה

קורסים במדעי הסיעוד: קבלת החלטות, ניהול ומנהיגות בסיעוד, תקשורת עם מטופלים, עקרונות טיפול בסיסיים ומתקדמים, טיפול תרופתי, חוק ואתיקה, בטיחות וניהול סיכונים, טלה-רפואה

קורסים קליניים: אומדן פיזיקאלי, קידום בריאות, בריאות הנפש, כירורגיה, פנימית, ילדים, סיעוד האישה ומיילדות, מבוא לסיעוד בקהילה, גריאטריה, שיקום, טראומה ורפואה דחופה

דברים נוספים שתקבלו בתכנית:

• יחס אישי ומעטפת ליווי לכל סטודנט
  • למידת מיומנויות קליניות בקבוצות קטנות
  • שיטות הוראה חדשניות המשלבות יצירתיות וטכנולוגיה מקדמת בריאות
  • מלגת הצטיינות לסטודנטים וסטודנטיות בגובה מחצית משכ”ל (בהתאם לעמידה בקריטריונים)
  • תעודה מהיחידה ללימודי חוץ באונו באחד הנושאים לבחירה: פיתוח תוכן דיגיטלי  או תעודה של אימון לבריאות,. התעודות מעניקות לבוגרות.ים ערך מוסף בעבודתן.ם כאחים.ות
  • הכנה לבחינות הרישוי הממשלתיות כחלק מקורסי התואר

ימי לימוד ומיקום:

4-5 ימי לימוד בשבוע.

הלימודים מתקיימים בבית הספר האקדמי לסיעוד נצרת.

מה נדרש כדי להתקבל?

בגרות 85 ומעלה, פסיכומטרי 520 ומעלה, ציון אנגלית רמת מתקדמים א‘, מעבר ראיון קבלה, רמת עברית – מתקדמים (ציון יע”ל – 100)

או

מסלול ‘אפיק מעבר לסיעוד’ לבעלי.ות זכאות לתעודת בגרות בממוצע 85 ומעלה שיעברו ראיון קבלה.

מסלול אפיק מעבר לשנת 2023:

מסלול ב’ – יחל בתאריך 26.5.2023

מבין הנושאים הנלמדים במכינת אפיק מעבר לסיעוד: כימיה כללית ואורגנית, סטטיסטיקה למקצועות הבריאות, אנגלית, מבנה התא והיסטולוגיה, מבוא לפסיכולוגיה, עברית.

לפרטים נוספים ולהרשמה:

Sharbel.s1976@gmail.com