צללי המוזיקה – הדי האיום הנאצי במחזות הזמר הגדולים אירוע מיוחד לציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה

אז מה עניין שואה למחזמר?

הרבה נאמר על ביטויי אותה תקופה אפלה במגוון יצירות אמנות. ומה לגבי המיוזיקל? מפתיע אולי, אבל גם הוא משמיע הד לתקופה ההיא.

במופע מיוחד נפנה את הזרקור אל שלושה מחזות זמר אהובים – “צלילי המוזיקה”, “קברט” ו”המפיקים”.
שלוש היצירות פרי עטם של יוצרים יהודים, וכל אחת בדרכה משקפת את אותן שנים.
דרך שיח קליל, קטעי וידיאו נדירים, וביצועים חיים לשירים מתוך שלושת מחזות הזמר, נחווה אותם מנקודת מבט מרתקת.
סטודנטים, מרצים ועובדי הקריה האקדמית מוזמנים להצטרף למופע שהוא דרך ייחודית לציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה; מופע מוזיקה ודעת רב גוונים – מרגש, מעשיר, ונוסך תקווה.

קטע וידיאו קצר מתוך המופע

כתב, מספר ושר: אייל שרף