בית הספר למוסיקה
הקריה האקדמית אונו

מוסד להשכלה גבוהה ללימודי תואר ראשון
במוסיקה רב תחומית .B.Mus

הקריה האקדמית אונו, מוסד אקדמי מוביל, המהווה מודל לשינוי פני החברה בישראל מתוך שאיפה מתמדת ליצירת חברה משלבת, רב תרבותית ומשגשגת. אנו מחויבים לפתח סגל וקהילת בוגרים מומחים, מוערכים ומבוקשים בתחומם, בעלי כלים ותשוקה לעצב את סביבתם האישית ואת החברה הישראלית בכללותה. אנו מעמידים את הצלחתם המקצועית של הסטודנטים והגשמתם העצמית במרכז החוויה האקדמית, מתוך פיתוח הוראה ולמידה יישומית וחברתית. לצורך זה פועלת הקריה האקדמית אונו במחקר, בהוראה מעשית ובתכניות לימוד פרקטיות המכינות את הבוגרים בצורה הטובה ביותר לשוק התעסוקה.

הקריה האקדמית אונו הוקמה בשנת 1995 וכיום המכללה הגדולה בישראל, פועלת בשלושה קמפוסים, מציעה 60 תכניות לימוד שונות עם למעלה מ- 20,000 סטודנטים ו- 52,000 בוגרים.

בין תכניות הלימוד המוצעות – תואר ראשון במוסיקה רב תחומית B.Mus, תואר בהכרה בינלאומית, הנלמד בבית הספר למוסיקה Ono music.

בית הספר למוסיקה מציע תכנית למודים רחבה, מעמיקה, מתוך תפיסת עולם של התאמת יכולות הבוגר לצרכי תעשיית המוסיקה המשתנה ללא הרף, הישראלית והעולמית.

עולם המוסיקה העכשווי, מאופיין בהשפעות רב תרבותיות וסגנוניות. החיבורים בין העולמות השונים ובהם קלאסי, ג’אז, פופ, מוסיקה אלקטרונית, מוסיקת עולם, מוסיקה לקולנוע וכיו”ב, הפכו לנפוצים וטבעיים ומיצרים זרמים אמנותיים חדשים. המוסיקאי, בין אם הוא יוצר, נגן או זמר, נדרש להיכרות ושליטה בשדה הפעולה המקצועי ובמרחב האפשרויות.

תכנית הלימודים נותנת למוסיקאי את ארגז הכלים המלא, כדי להתמודד עם אתגרים אלו, תוך שילוב בין לימוד מעמיק של מקצועות הליבה הנשענים על המסורת והידע הקלאסי, לצד חדשנות ושליטה במגוון של סגנונות עכשוויים וכלים טכנולוגים עדכניים. בשנים ג’ ו-ד’ בוחרים הסטודנטים מסלול התמחות לפי נטייתם האמנותית. הלימודים וההוראה נעשים תוך מחשבה על פיתוח יצירתיות, פרקטיקה, והזדמנויות רבות לביטוי עצמי והעצמת הקול האמנותי האישי של הסטודנט.

“בואו אלינו למסע לימודי מרתק, מקצועי ומעשיר, שיפגיש אתכם עם עולם התזמורות, האולפנים, תיאטראות, מוסיקה לקולנוע, הפקות תעשיית הבידור ועולם התרבות, בסביבת לימודים תומכת ומקצועית”.

ירון גוטפריד, מנהל Ono music בית הספר למוסיקה, מנצח פסנתרן ומלחין