תעודת הוראה בבר אילן

ואוניברסיטת בר אילן

תכנית ייעודית לסטודנטים למוסיקה מ Ono music
החל משנת הלימודים השלישית בתואר

שיתוף פעולה חדש וייחודי בין הקריה האקדמית אונו ואוניברסיטת בר אילן, במסגרתו, החל משנת תשפ”ד, סטודנטים הלומדים לתואר ראשון מוסיקה רב תחומית B.Mus. בקריה האקדמית אונו, יוכלו להשתלב וללמוד לתעודת הוראה במוסיקה רב גילית (א-י”ב) באוניברסיטת בר אילן, באישור המל”ג (היחיד באוניברסיטאות מחקר בארץ), במקביל לשנת לימודיהם השלישית והרביעית בתואר הראשון במוסיקה.

התוכנית לתעודת הוראה במוסיקה כוללת קורסים בחינוך, פדגוגיה, מתודיקה, התנסות מעשית ואוריינות מחקר בפקולטה לחינוך וכן מיומנויות בחינוך מוסיקלי.

לימודי תעודת ההוראה יתקיימו באוניברסיטת בר אילן. הזכאות לתעודת ההוראה בתום הלימודים מותנית בקבלת זכאות לתואר הראשון במוסיקה בOno music , בית הספר למוסיקה בקריה האקדמית אונו. משך הלימודים: שנתיים. יום לימודים בשבוע + חצי יום נוסף עבור התנסות מעשית בשנה אחת מתוך השנתיים.

ד”ר עטרה איזקסון, ראש המסלול לתעודת הוראה למוסיקה בבר אילן: “אתה לא הופך למוסיקאי כי אתה יכול, אלא כי אינך יכול בלי זה” (דניאל ברנבוים) וזו ודאי הסיבה ללמוד מוסיקה. כעת ניתן להרחיב את אפשרויות התעסוקה עם סיום התואר ולתרום באופן משמעותי לשיפור החינוך והחברה במדינת ישראל. אנו מחכים לסטודנטים מ Ono music עם אור בעיניים וצליל בלב, עם מיטב המרצים בקורסים חווייתיים”.

מאסטרו ירון גוטפריד מנהל Ono music בקריה האקדמית אונו: “בית הספר למוסיקה גדל ומתפתח בשנה האחרונה, והתוכנית הפרקטית והייחודית הזו בשיתוף הפקולטה לחינוך בבר אילן, בהובלת ד”ר עטרה איזקסון, מרחיבה את האופק התעסוקתי לבוגרים שלנו, ומאפשרת להם תוך כדי לימודי התואר במוסיקה להשיג גם תעודת הוראה שתשרת אותם בהמשך דרכם”.

מוזמנים ליום הפתוח הקרוב שיתקיים ב- 11.9.23
להרשמה ליום הפתוח : https://did.li/AZL5q