כיתות אמן לזמרים ומבצעים

כיתות אמן מיוחדות לזמרים ומבצעים עם פרופ’ ג׳יני גאגנה Jeannie Gagné, ופרופ’ אנה גיגי  Ana Guigui
מורות בעל שם עולמי, עטורות פרסים וברמת מאסטר בהוראה מטעם אונ’ ברקלי המגיעות לישראל לסדנאות אמן מעשירות ב-Ono Music בית הספר למוסיקה, באקדמית אונו.

(עבדו עם פיליפ גלאס, ג’ורג’ דיוק, פינק, להקת אמריקה ועוד רבים וטובים)

29/12/2022 יום ה’ 16:30-19:00

אנטומיה של הגוף, בלטינג (Belting), ובריאות הקול
דגש על סגנונות שונים, תיאטראות מוזיקליים, רוק, בלוז ופופ
תפיסות שגויות ונפוצות בעולם פיתוח הקול ושיטות עבודה מומלצות

04/01/2023 יום ד’ 16:30-19:00

רית’ם וגרוב (Rythem&Groove) לזמרים בהרכבים מוסיקליים
דגש על הז’אנרים ג’אז, R&B, פ’אנק, רגאיי וג’אז לטיני
שיטות יעילות לשימוש בתווים ובצ’ארטים, תקשורת מילולית ובלתי מילולית יעילה לתוצאות מוזיקליות גבוהות, feel בביצוע, טכניקות מיקרופון והתייחסות לתחום הרית’ם סקשן  בלהקה חיה

*לפני מפגש זה המשתתפים יחולקו לקבוצות (3-4 בכל קבוצה), ויכינו מראש שלושה שירים לביצוע.
הביצועים צריכים לכלול תווים (תווי מוסיקלי בצורה של פסנתר ותרשים ווקאלי, או גיליון מוביל עם אקורדים).
ללא אפשרות לדפי מילים לליווי. ישנה אפשרות ל-mp3 של השיר המקורי לעיון, כמו גם רצועת גיבוי (קריוקי), בסולם המתאים בו הם שרים.

* מומלץ להגיע למפגשים אלו עם בקבוק מים וביגוד נוח לפעילות ותזוזה על במה.

לפרטים והרשמה מראש : musicschool@ono.ac.il