Ono Music בית הספר למוסיקה בקריה האקדמית אונו מציג תחרות הלחנה לתזמורת סימפונית בשיתוף התזמורת הסימפונית חיפה

• בית הספר מזמין את תלמידי מסלול ההלחנה והעיבוד בשנים ג’ ו ד’ להגיש את יצירותיהם המקוריות לתזמורת.
  • המלחינים מתבקשים להגיש יצירות תזמורתיות מקוריות באורך של כ-5 דקות.
  • יבחרו עד 5 יצירות שיבוצעו ויוקלטו על ידי התזמורת הסימפונית חיפה בניצוח סטודנטים ובוגרים נבחרים ממסלול ההלחנה שיבחרו על ידי מאסטרו ירון גוטפריד. המלחינים לא ינצחו על יצירותיהם.
  • בחירת היצירות תעשה על ידי ועדת שיפוט שתכלול את ראש מסלול ההלחנה ירון גוטפריד, דר׳ דורון קימה, דר’ אלכס וסרמן ויוסף ברדנשווילי.
  • יש להגיש פרטיטורות גמורות בפורמט PDF בצרוף קובץ דמו MP3 של סיבליוס/פינאלה בעדיפות
    עם note performer.
  • ההרכב התזמורתי המקסימאלי לביצוע:  3332-4231- strings, Timp +2, Har
    ניתן לכתוב גם להרכב מצומצם יותר.
  • על המלחינים שיצירתם תיבחר להכין תפקידי תזמורת ולשלוח בפורמט PDF בקובץ אחד.
    יש להכין פרטיטורות בגודל של B4 מודפסות דו צדדי.

מתוך היצירות שיוקלטו תבחר התזמורת יצירה שתבוצע בקונצרט במסגרת סדרת המינויים !

תאריך הגשה אחרון: 20.6.24
דרך מנהל הסטודנטים.