תחרות השיר המקורי של Ono Music ומלגת יצירה ע”ש יניב סרודי ז”ל

שנרצח באירועי ה – 7 באוקטובר במסיבה “נובה”

סטודנטים יקרים,
בית הספר גאה להזמינכם להגיש שירים מקוריים פרי עטכם והלחנתכם, עבור תחרות השיר המקורי של Ono music.
התחרות נועדה לעודד יצירה מקורית ושיתופי פעולה בין סטודנטים כמו גם לקדם יכולות הפקה ועיבוד באולפן. התחרות מיועדת לסטודנטים בתואר ראשון למוסיקה בלבד ומכל השנים.
במסגרת התחרות יבחרו 3 שירים מתוך כלל הגשות הסטודנטים, על ידי צוות שופטים הכולל מרצים בכירים ומוסיקאים יוצרים מובילים מעולם המוסיקה הישראלי.

שלושת השירים הזוכים יזכו כל אחד בהפקת שיר בשווי 15,000 ₪ הכוללת:
• עד 10 שעות הקלטה באולפני Ono music.
• 5 שעות מיקס באולפן.
• ליווי מקצועי בהפקה מוסיקלית (בדגש כי הפקה מוסיקלית הינה באחריות יוצר השיר).
• ליווי מקצועי להפקת וידאו קליפ.
• הפקת וידאו קליפ על ידי יוצר וידאו שבית הספר יספק.
• יחסי ציבור לשיר ולווידאו קליפ מטעם בית הספר (הכולל קידום ממומן).

צילום, הפקה ועריכת הוידאו קליפ, ניתן כמלגה ע”ש יניב סרודי ז”ל, ביוזמתו של יו”ר ומייסד בית הספר למוסיקה, פרופסור יהודה סומר כהן.

תקנון השתתפות :

1. המגיש/הזוכה חייב להיות סטודנט בתוכנית מלאה לתואר ראשון בקריה האקדמית אונו.
  2. המגיש/הזוכה מאשר שישתף פעולה ויגיע לימי ההקלטות והצילומים שיקבעו בכפוף לתאום ולמגבלות לוחות הזמנים של בית הספר. אי עמידה בהתחייבות זו תאפשר לוועדת השופטים לבטל השתתפותו בפרויקט ושיר אחר יבחר במקומו.
  3. המגיש/הזוכה הינו האחראי על ההפקה המוסיקלית של השיר, לרבות תיאומי נגנים, הכנת העיבוד וההפקה בפועל.
    לאחר הגשה ואישור מראש מצד הצוות המפקח.

הוא ילווה ברמת הייעוץ על ידי צוות אקדמי, הכולל את אורי זך, יובל סגל וירון גוטפריד, על מנת להוציא תוצרים ברמה הגבוהה ביותר האפשרית.

1. המגיש/הזוכה מאשר כי השיר והוידאו קליפ המופק ישמש את בית הספר בפרסומי מדיות לרבות אתר וכתבות יח”צ. יובהר כי בית הספר מתחייב שלא יעשה כל שימוש מסחרי (מכירה לטובת רווח כספי) בתוצרים המופקים מלבד שימוש למטרות יח”צ.
  2. זוכי המלגה מתחייבים לקחת חלק בקידום יחסי ציבור לשיר ולוידאו קליפ, לרבות ראיונות/צילומים וכדומה, לדרישת המכללה.
  3. המגיש מתחייב לשתף פעולה עם יח”צ בית הספר ולהגיע לראיונות / צילומי יח”צ וכדומה.
  4. המגיש מתחייב להקפיד על רשימת קרדיטים בכל מסגרת של פרסום, הפצה, מדיות וכו’. רשימת הקרדיטים תערך בסיום הפרויקט ותעבור אישור של הנהלת המכללה.
  5. למען הבהרה, זכויות ההפקה של השירים הזוכים, תהינה של הקריה האקדמית אונו. הקניין הרוחני שייך ליוצרים בלבד.

חבר השופטים ותהליך הבחירה
    בחירת השירים תעשה על ידי צוות שופטים מיוחד של בית הספר שיכלול את:
    • ירון גוטפריד, מנהל Ono music
    • אורי זך, ראש מסלול הפקה והלחנת שירים
    • דניאל סלומון, אמן יוצר ומרצה בקורס כתיבה והלחנת שירים
    • תמיר גרינברג, אמן יצר
    • אבי סינגולדה, אמן גיטרה
    חבר השופטים יבחר את שלשת השירים הזוכים מבין כלל ההגשות.
    החלטת השופטים היא סופית ואינה ניתנת לערעור.
    הפרמטרים שיבחנו הם איכות השיר, מקוריות, איכות הביצוע, רעיונות בסיסיים לעיבוד / הפקה במידה ויש.

אופן הגשת השיר לוועדת השופטים:
• הגשת השיר תשלח במייל ל musicschool@ono.ac.il
• ההגשה תיעשה עד תאריך 2.6.24 לא יתקבלו הגשות באיחור.
• ניתן לבצע הגשה משותפת של שני סטודנטים או יותר אם כתבו והלחינו יחדיו את השיר.
• כל סטודנט רשאי להגיש השתתפות כיוצר או שותף יוצר בשיר אחד בלבד, כמלחין או כותב הטקסט או שניהם. סטודנט שיגיש השתתפות ביותר משיר אחד יפסל ויפסול את השיר כולו ואת שאר השותפים בשיר.
• על המייל לכלול קובץ MP3 של הקלטת השיר (ניתן לשלוח לינק לדרייב), הקלטה בסיסית, שירה + ליווי גיטרה/פסנתר. ניתן להגיש גם הפקת מחשב חלקית או מלאה.
• על המייל לכלול את פרטי המגיש/ים, שם מלא, תעודת זהות, מייל, טלפון, שנה בלימודים.
• על המייל לכלול קובץ טקסט של מילות השיר.
• ניתן ורצוי לצרף דף תווים בסיסי / צ’ארט אקורדים.

על יניב סרודי
יניב, הידוע בכינויו ינצ’י, בחור יפיוף עם עיניים כחולות מהפנטות שפשוט גרם לכל מי שהכיר אותו, להתאהב בו מיד. הוא תמיד היה עם חיוך גדול והתנדב לעזור לכל אחת ואחד בכל זמן. הוא ידע שביום שיצטרך, יעמוד מאחוריו גדוד. יניב הוא פייטר, נלחם כדי להגיע למטרות שלו. גם אם נתקל באתגרים בחייו, תמיד היה עם הראש מורם והסתכל קדימה עם אופטימיות שאין כמותה.
כחלק מחלומו להיות לוחם, היה במכינה הקרבית “אשר רוח בו”, התגייס כנהג קרבי והמשיך עד שהפך למפקד ביחידת כפיר. כל דבר שהוא רצה – הוא השיג.
יניב עבד ב”שבת השחורה”, ב7.10.2023 במסיבת ה”נובה” בצוות הלוגיסטיקה יחד עם בת הזוג שלו, סיון כהן. באירוע חדירת המחבלים, יניב נורה ביד, בכתף וברגל והמשיך לנהוג ברכבו הפרטי בניסיון להמלט מהאתר, כשהוא מציל ברכבו עוד 7 אנשים נוספים, בגבורה ובקור רוח עד שהגיע לאוגד”ת עזה שכבר נכבשה גם היא על ידי המחבלים. הוא הספיק לומר לסיון, בת זוגתו, שהוא אוהב אותה, וביקש בכוחותיו האחרונים מרון, שהציל אותה ברכבו, שתגיד לאמא שהוא בסדר, שהוא אוהב אותה וידבר איתה אחר כך, וכעבור שעות ספורות מת מפצעיו. הוא היה חזק והאמין שייצא מזה. הוא רצה להקים משפחה ביישוב שני-ליבנה ומת בגיל 26 לפני שהספיק להגשים את חלומותיו הרבים. במותו ציווה חיים ורוחו תמשיך איתם ועם אוהביו לעד.

סיפור הגבורה של יניב סרודי ז”ל לחצו כאן

הוידאו קליפים שיופקו לשירים הזוכים הנם בזכות המלגה על שמו ולזכרו של יניב.
יהי זכרו ברוך.

לפרטים נוספים ושאלות שלחו מייל לכתובת > musicschool@ono.ac.il