‘טנגו ולדינו’ עם הזמרת יסמין לוי

Ono music ומאסטרו ירון גוטפריד יחד עם התזמורת הסימפונית ראשון לציון מארחים את זמרת הלדינו יסמין לוי, בתכנית צבעונית, חמה ומלאת רגש המוקדשת לשירי טנגו ולדינו, בעיבודיו הסימפוניים של גוטפריד.

יסמין לוי רכשה את פרסומה הראשוני בחידוש שירי לדינו. קולה העמוק ושירתה מלאת הרגש נגעה בקהלים רבים ומגוונים והיא הפכה לכוכבת בינלאומית בקטגורית מוסיקת עולם.
אלבומיה והופעותיה זיכו אותה בביקורות מהללות של מיטב מבקרי המוזיקה בעולם כשהיא הופיעה בבית האופרה בסידני, קרנגי הול ניו יורק, בהברביקן בלונדון ועוד.
אלבום הטנגו שהוציאה בעיבודיו של ירון גוטפריד יצא לאור בחברת הרמוניה מונדי וזכה להצלחה רבה.

בפתיחת הקונצרט תנוגן הסוויטה מאת המלחין דה פאייה, המבוססת על סיפור ספרדי עתיק: על טוחן, אשתו הצעירה והיפה, ושופט שתשוקתו אינה מרפה.

לרכישת כרטיסים ופרטים נוספים לחצו כאן

יום ג’ | 7.5.24 | 20:00