הרצאה לקידום מוסיקה בעידן הסטרימינג והדיגיטל עם שחר כספי מייסד חברת ‘Shuffle’

“Shuffle” היא סוכנות ניו מדיה מודרנית המקדמת ומשווקת מוסיקאים, לייבלים ופלטפורמות מוסיקה שונות ברשתות החברתיות ושירותי הסטרימינג השונים בעולם הדיגיטל. החברה הוקמה במטרה לעזור למוסיקאים ולייבלים, ולגופים שונים בתעשיית המוסיקה להגיע לקהל היעד הרלוונטי ולדאוג שיצירותיהם ינוגנו לאוזניים הנכונות, במטרה לבנות ולגבש קהל נכון ורלוונטי.

המומחיות המרכזית של הסוכנות היא בניית קהל מאזינים בפלטפורמות הסטרימינג: Spotify ו-Apple Music, דרך שימוש נכון ויעיל בכלי הפרסום העדכניים ביותר ברשתות החברתיות השונות: Facebook, Instagram, YouTube, Tik Tok.

החברה מספקת שירותים לאמנים, להקות, לייבלים וגופים מובילים בארץ ובחו”ל, מקשת רחבה של ז’אנרים וסגנונות – החל בסצנה האלקטרונית וכולל סצנת ההיפ הופ / R&B והרוק והאינדי.

במהלך הסדנה, שחר יחשוף את הדרכים המתקדמות לשיווק ולקידום אמנים ומוזיקה באמצעות פלטפורמות הסטרימינג המובילות כמו Spotify ו-Apple Music. נושאים כמו בניית קהל יעד נכון, שימוש יעיל ברשתות החברתיות, וכלים מתקדמים לניתוח נתונים ודאטה.

יום ב’ 20.5 | 16:15
הקריה האקדמית אונו