ד"ר רחל פריד דה וריס

מרצה בכירה בפקולטה למשפטים

About

פוסט-דוקטוראט בדיני סחר בינלאומי מאוניברסיטת Michigan ,אן-ארבור ארה”ב (במילגת הצטיינות). בעלת תואר דוקטור למשפטים​ (במילגת הצטיינות) מאוניברסיטת Amsterdam  בנושא: The EU and global multilateral governance. כיהנה בתפקיד סגנית ומ”מ למשנה ליועץ המשפטי לממשלה (בינלאומי)​ במשרד המשפטים בייעוץ וייצוג המדינה מול ה-WTO OECD, EU. שימשה כמרצה באוניברסיטת Utrecht בהולנד ובאוניברסיטת בר אילן. חברת ועד העמותה הישראלית ללימודי אינטגרציה אירופית IASEI ,בוררת ברשימת הבוררים של ישראל ב-WTO ,חברה בוועדת הסחר וההשקעות ב-ICC.

Post Doc
(University of Michigan, Ann Arbor, USA (1996
Ph.D. Law
(University of Amsterdam, The Netherlands (1995