פרופיל דקורטיבי

פרופ' כהן אלי

ראש הההתמחות לניהול עסקי פנאי, הפקולטה למנהל עסקים

אודות

חבר סגל בפקולטה למנהל עסקים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, חבר מערכת בכתבי עת בינלאומיים, שופט עבודות מדעיות לכתבי עת בינלאומיים כגון  Food Quality and PreferenceBritish Food Journal. חבר סגל במסלול הנלווה במחלקה לשיווק באוניברסיטת דרום אוסטרליה. מרצה בתוכניות לתואר שני בתחום עסקי היין ומשקאות כוהליים בבורדו, צרפת ובהונג קונג. חבר בוועדת ההיגוי של האקדמיה לעסקי יין, המקיימת כנסים מדעיים בתחום. ניהל קורסים בינלאומיים אשר התקיימו בארץ מטעם משרד החוץ, ייעוץ בתעשיית המזון והכימיה בהטמעת מערכות ניהול איכות.

השכלה

.Ph.D, במדעי המזון, האוניברסיטה העברית בירושלים (1995).
M.Sc., במדעי המזון, האוניברסיטה העברית בירושלים (1982).
.B.Sc, בהנדסה כימית, טכנולוגיה של מזון וביוטכנולוגיה, הטכניון (1967).

תחומי הוראה

מדעי המזון, ניהול מזון ומשקאות, ניהול איכות, שיטות מחקר כמותיות.

תחומי מחקר

שיווק והעדפות צרכנים בתחום המזון ומשקאות, בתרבויות שונות, תיירות יין, מלונאות ותיירות, ניהול בטיחות ואיכות במזון ומשקאות, חיי מדף של מוצרי מזון.