דבי טל שדה

עו”ד דבי טל שדה

יצירת קשר

עו”ד דבי טל שדה מנהלת את התוכנית הקלינית “מלאכת השיפוט הלכה למעשה”, ומנחה בקליניקה לצדק חברתי.

בעלת תואר ראשון במשפטים ובכלכלה, ותואר שני במשפטים (התמחות במשפט ציבורי), מאוניברסיטת תל-אביב.

בעלת תואר שני מחקרי של תוכנית המצטיינים בביה”ס למדיניות ציבורית וממשל באוניברסיטה העברית. עבודת התזה שלה עסקה בהשוואה, מנקודת מבט חברתית, של מאפייני משקי בית לווים ושאינם לווים בהלוואות צרכניות בישראל.

מנחה בקליניקה לזכויות אדם באונ’ ת”א. עמדה בראש הקליניקה לשוויון ולזכויות אדם ובראש הקליניקה לעריכת-דין קהילתית, במרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמת-גן. עמדה בראש הקליניקה לצדק חברתי ובראש הקליניקה לסיוע לחייבים בהוצאה לפועל, בקריה האקדמית אונו. עבדה כעו”ד במחלקה המשפטית של עמותת “ידיד – מרכזי זכויות בקהילה”. התמחתה בביה”ד לעבודה בירושלים. התנדבה במשך שנים רבות בפרוייקט הל”ב במשפט של התנועה למלחמה בעוני.