על מה הקורס?

בעולם של היום, כל יוצר ויוצרת יודעים שהידע המוסיקלי והיצירתיות חייבים בתמיכה והבנה של תוכנת עריכה והפקת מוסיקה באולפן הביתי. מסלול ייחודי זה, נשען על התפיסה כי יש להכשיר מוסיקאים להשתלבות אמתית ויישומית בתעשיית המוסיקה, שהיא היום, סביבה טכנולוגית לחלוטין.

צוות המרצים

את המסלול מרכז אורי זך, מוזיקאי, מעבד ומפיק מהנודעים והטובים בארצנו (מירי מסיקה, רוני דלומי, בית ספר למוסיקה ועוד…).

מלבד אורי, מלמדים במסלול זה טובי המרצים בארץ, בעלי ניסיון עשיר בתעשיית המוסיקה, עבר רחב בהפקה, והווה פעיל בתעשייה הקיימת בארץ ובעולם, בינהם: גל פדה (הראל סקעת, עדי אולמנסקי..), ארז כספי (אולפני ברדו – אהוד בנאי, שלמה ארצי, מאיר בנאי, The Angelcy, היהודים..), דודוש קלמנס (הדג נחש) ויובל סגל (עוזי חיטמן, שם טוב לוי, יוני רכטר, כוכב נולד 2007 ו 2008(

נושאי הקורס

• הקמת האולפן הביתי – מאקוסטיקה דרך חיווט וכלה בהתנהלות מול תקציבים שונים
  • הקניית ידע תיאורטי שימושי בתורת המוסיקה ובתחום הסאונד
  • לימודי תוכנת הקלטה ועריכה – הלימודים מתנהלים על תכנת ה PRO TOOLS אותה לומדים מהבסיס.
  • יצירת פלייבקים עבור האומן הפרטי
  • יצירת מוסיקה למדיה
  • היכרות מעשית עם הקונסולה, מיקרופונים ושאר ציוד ההקלטה – הסטודנט יתנסה וישלוט בהקמת סט הקלטות באולפן הביתי
  • לימודי הקלטה
  • לימודי מיקס
  • פרוייקט גמר

הקורסים הטכנולוגים מקנים נקודות אקדמאיות ומאפשרים בהמשך השתלבות במסלול התואר הראשון.

למידה בתנאים הטובים ביותר

בית הספר למוסיקה של הקריה האקדמית אונו התהדר לאחרונה במבנה חדש, יוקרתי, בעל תכנון  אקוסטי יוצא דופן,  ומאובזר במיטב הציוד הטכנולוגי בארץ.

המחשבים המוצעים לתלמידים מאובזרים בתוכנות עריכה בגרסאות המתקדמות ביותר. האולפנים מצוידים בקונסולות ובמוניטורים הנחשקים והיקרים בעולם.

מתכונת הלימודים

• הלימודים יתקיימו פעם בשבוע, בימי רביעי, בשעות 16:00-21:45
  • אורך הקורס: שנה אקדמית  (2 סמסטרים)

תנאי קבלה