ד"ר גבי פרנק

ד"ר פרנק גבי

ראש התוכנית לתואר שני בטיפול במוסיקה

אודות

גבי פרנק ראש התוכנית לתואר שני בטיפול במוסיקה ומרצה בכיר בקריה האקדמית אונו. מטפל במוסיקה, מדריך מוסמך, עובד זה עשרים שנה בבתי חולים ובעל קליניקה פרטית בה הוא עוסק בטיפול, ייעוץ להורים והדרכה מקצועית. בעל ניסיון רב שנים בעבודה עם ילדים ומבוגרים במצבי משבר עקב טראומה גופנית ומחלה. משנת2000 עוסק בהוראה במסגרות אקדמיות שונות.

השכלה

2018 PhD
היחידה ללימודי פרשנות ותרבות, אוניברסיטת בר אילן. נושא הדוקטורט: דיאלוג כעיקרון אונטולוגי בשיח הזכויות: עיון ביקורתי בטיפול במוסיקה לילדים המאושפזים בבית החולים
2014 MA
היחידה ללימודי פרשנות ותרבות, אוניברסיטת בר אילן. התוכנית לתואר ישיר לדוקטורט (ללא תזה).
1999
לימודי תעודה, טיפול במוסיקה, המכללה לחינוך על שם דוד ילין, ירושלים.
1989
BMS, The Mannes College of Music, NYC, U.S.A.

תחומי הוראה

מבואות, טכניקות, שיטות ותיאוריות בטיפול במוסיקה, טיפול במוסיקה במערכות הבריאות, הדרכה בטיפול במוסיקה.

תחומי מחקר

היבטים רב תרבותיים בטיפול במוסיקה, פילוסופיה דיאלוגית בטיפול במוסיקה, טיפול במוסיקה במערכות הבריאות