ברכות לאבינועם גמר, סטודנט בפקולטה למנהל עסקים שזכה במקום ראשון בתחרות ביזטק הארצית

ברכות לאבינועם גמר, סטודנט לתואר שני במנהל עסקים בקריה האקדמית אונו על זכייתו במקום הראשון בתחרות היזמות 'ביזטק'- התחרות הארצית לתכניות עסקיות של כל האוניברסיטאות והמכללות בארץ.  אבינועם קבל הדרכה וליווי ממספר אנשי סגל באונו, בינהם ראש מועדון היזמות, ד"ר גיל אבנימלך, פרופ' טליה מירון שץ, ד"ר מוטי אמר, ד"ר בועז שליט, ד"ר עופר צלרמאיר, […]

מיכל צין 27 ביוני 2012

ברכות לאבינועם גמר, סטודנט לתואר שני במנהל עסקים בקריה האקדמית אונו על זכייתו במקום הראשון בתחרות היזמות 'ביזטק'- התחרות הארצית לתכניות עסקיות של כל האוניברסיטאות והמכללות בארץ.  אבינועם קבל הדרכה וליווי ממספר אנשי סגל באונו, בינהם ראש מועדון היזמות, ד"ר גיל אבנימלך, פרופ' טליה מירון שץ, ד"ר מוטי אמר, ד"ר בועז שליט, ד"ר עופר צלרמאיר, ד"ר אילן רחימי ועו"ד צבי יוגב. זוהי הפעם השנייה ברצף שסטודנט מהקריה האקדמית אונו זוכה במקום הראשון. מזל טוב וכל הכבוד לאבינועם!