פרופ' ירון זליכה מוציא לאור את ספרו השישי

7 במאי 2017

לאחר עבודה מרובה, מוציא פרופ' ירון זליכה, ראש בית הספר לראיית חשבון בקריה האקדמית אונו, את ספרו השישי, אותו כתב יחד עם פרופ' וורן יונג, אוניברסיטת בר אילן וד"ר דניאל שיפמן, אוניברסיטת אריאל.

שמו של הספר:

The Role of Economic Advisors in Israel's Economic policy: Crises, Reform and Stabilization.

הספר עוסק בהיסטוריית המשברים הכלכליים בישראל, רפורמות ותכניות ייצוב בישראל החל משנת 1948 ועד שנת 2008, מתוך נקודת מבטם של יועצים כלכליים ישראלים ובינלאומיים (לרבות מילטון פרידמן, סטנלי פישר, ריצ'רד קאן, הרברט סטיין ועוד.). הספר כולל מחקר היסטורי מעמיק שערכו פרופ' ירון זליכה ושותפיו בשלוש השנים האחרונות ונותן מענה לשאלת המדיניות החשובה: כיצד ניתן להגיע למצב בו קובעי המדיניות יפעלו בהתאם לייעוץ כלכלי, מקצועי ואובייקטיבי ובפרט בעיתות של רפורמות ומשבר.

הספר יצא לאור באנגלית בהוצאה האקדמית של שפרינגר וניתן לקבל עליו מידע נוסף ולרכוש אותו – כאן