ארועים

כנס שובר שוויון 3

יום שלישי, 12/7/2016, 15:30 - 20:00

מרכז שלום למחקר משפטי השוואתי בקריה האקדמית אונו, בשיתוף שדולת הנשים בישראל, מזמינים אתכם ב 12 ביולי 2016 לכנס שובר שוויון 3.

מנחה: עורכת דין שיר-אל נקדימון, שותפה במשרד עורכי הדין לוי-אטינגר, נקדימון ושות'.

מה בתכנית?

15:30 – התכנסות

16:00 – דברי פתיחה וברכות
ד"ר שלומית יניסקי רביד, הקריה האקדמית אונו
חה״כ זהבה גלאון, יו״ר מרצ
פרופ' יובל אלבשן, דיקן הפקולטה למשפטים, הקריה האקדמית אונו
עו״ד פנינה תמנו-שטה, סגנית יו"ר הכנסת וחה"כ לשעבר
עו״ד ורד פרי, שדולת הנשים בישראל
עו״ד דורון קמפלר, התאחדות התעשיינים בישראל

16:30 – הרצאת פתיחה

”Achieving Antidiscrimination Objectives Through Safe-Harbor Rules“ – Professor Samuel Estreicher, Dwight D. Opperman Director, Center for Labor and Employment Law ,Professor of Law, Co-Director, Institute of Judicial Administration, New York University (NYU) School of Law.

17:00

"פערי שכר מגדריים – האם הנשים אשמות?" – ד"ר שלומית יניסקי רביד, הקריה האקדמית אונו, מייסדת וראש מרכז שלום למחקר משפטי השוואתי, הפקולטה למשפטים.

17:20 – תגובות

"Disparities through the Lens of Taxation" – ד"ר שגית לוינר, הקריה האקדמית אונו, הפקולטה למשפטים והפקולטה למנהל עסקים.
"פערי שכר במגזר הערבי" – עו"ד מיראל נח'ול, נציבות שוויון הזדמנויות בעבודה.

17:45

"Same Gender Marriage, Following the US Supreme Court Decision" – Professor Karen Drukman, Lausanne University, School of Law, The Swiss Institute of Comparative Law, Lausanne, ,Switzerland.

18:05 – תגובות

"נישואין חד מיניים בישראל" – הרב ד"ר יצחק כהן, הפקולטה למשפטים, הקריה האקדמית אונו.
"חשיבה מחדש על נישואין חד מיניים בישראל" – ד"ר יעקב בן-שמש, הפקולטה למשפטים, הקריה האקדמית אונו.

18:30 – הפסקה

19:00
לזכרה של עו"ד אודליה לוי-אטינגר ז""ל, לוחמת למען שוויון נשים בישראל – חלוקת פרסים ע"ש אודליה לוי-אטינגר ז"ל לעבודות זוכות בתחום שוויון הזדמנויות בעבודה.

19:20 – פאנל התעמרות בעבודה

חה״כ מרב מיכאלי, המחנה הציוני, בין יוזמות ה״ח למניעת התעמרות בעבודה.
עו"ד שירי לב-רן לביא, נציבת שוויון הזדמנויות בעבודה, מחוז ת"א והמרכז, משרד הכלכלה.
עו״ד נעמי לנדאו, ב״כ התובע במשפט מני נפתלי נ׳ מדינת ישראל.
פרופ׳ הדרה בר-מור, ראש התכנית לתואר שני בלימודי משפט, סגנית נשיא מכללת נתניה, בית הספר למשפטים.
מר איתן מאירי, פסיכולוג תעסוקתי וארגוני.

20:30 – דברי סיכום

מתי והיכן?

יום שלישי, ה-12.07.2016, בין השעות 15:30-20:00.

אולם 1, קמפוס מרכזי, הקריה האקדמית אונו.

רחוב צה"ל 104, קרית אונו.

לפרטים נוספים והרשמה נא לפנות לאתר הכנס